Fast månadspris & fria biobesök

Hej, jag hade tyckt det vore bra om man haft ett liknande upplägg som Spotify och Netflix även för biografer så man betalar en summa per månad och får sedan gå på bio så mycket man vill, jag hade i alla fall gått på bio betydligt mycket oftare om man haft ett sådant erbjudande för en inte alltför dyr kostnad per månad och jag tror många andra också hade gillat det, så bio inte bara är något man gör som en lyx 2-3 ggr om året utan något man kan ha som en fritidsaktivitet utan att bli pank. I nuläget tycker jag att 150kr för att se en enda 3D film inte är värt det, men hade man haft möjlighet att betala 300-400kr per månad t.ex. och får se vilka filmer man vill så mycket man vill så hade jag tyckt man fått mer värde för pengarna och man hade gått på bio betydligt mycket mer. Det skulle jag vilja se i framtiden i alla fall, och från mig personligen hade man dragit in mer pengar på det sättet. Tack

 
 

1 kommentar

 • Emelie på SF Bio, 2018-10-18 10:50

  Hej Victor!
  Tack för din feedback! I vissa andra länder har man försiktigt börjat testat denna modell och vi följer utvecklingen där om det kan vara aktuellt längre fram i framtiden.

Du måste logga in för att kunna kommentera
 

Relaterade förslag

 • Bekvämt tittande

  Bekvämt tittande

  Av: Anne-Marie Karlsson 2016-10-05 15:00
  0

  Ett infällbart fotstöd skulle finnas på stolarna. Ofta ser man folk ha sina fötter på stolen framför vilket stör ...   Läs mer »

 • Veras special!

  Veras special!

  Av: Veronica Lammi 2016-09-17 14:58
  0

  Stora fotöljen med kuddar och filtar, meny som man kan beställa mat, snacks och dryck! Och kanske inte så mycket folk...   Läs mer »

 • Recliners, stolar med benstöd!

  Recliners, stolar med benstöd!

  Av: Mathias Bergman 2017-03-17 11:14
  4

  Vi vill ha lyxigt bekväma fåtöljer. Stolar med benstöd som går att fälla upp och som har en utfällbar bricka för...   Läs mer »