Bioklubben: Nytt medlemskap inom kort!

Det sägs att omväxling förnöjer. Men hur många av oss lever egentligen efter den devisen? Är det egentligen inte e... Läs mer »

Av: Ida Tholcke, Bioklubben
1

Omröstning för nya funktioner

Det har kommit in många bra tips på funktioner till nya sajten och appen.Vi har gjort en lista med några av de va... Läs mer »

 
7

Er feedback – våra nya funktioner!

Vi har intervjuat webbdesignern Micke som varit med i framtagandet av den nya sajten. Här berättar han om hur Biolabbe... Läs mer »

 
6

Nya appen är här!

Nu är nya appen här! Vi är nyfikna på vad ni tycker och vill gärna ha er feedback, så att vi kan fortsätta utveck... Läs mer »

Av: Josefine, SF Bio
16

Popcorn-battle VINNAREN!

Med solklar majoritet vann Johannas popcorn-mix med smak av Sur äpple, Karamell och Sommardröm, mot Gustavs blandning ... Läs mer »

 
1

Bättre listning av föreställningstider

Nyligen lanserade vi vår nya sajt och vi har sedan dess fått en massa glada tillrop om den nya designen. Det tackar vi... Läs mer »

 
5

Nya sajten är här!

Nu har den gamla sajten släckts ned och äntligen ersatts av den nya. Sidorna för presentkort och Bioklubben är fortf... Läs mer »

Av: Josefine, SF Bio
13

Wallet för e-biljetter!

För någon vecka sedan lyfte vi era förslag om fler betalningsmöjligheter i nya appen. Då var det flera stycken som ... Läs mer »

 
3

Rösta på din favorit! Popcorn-battle med Gustav och Johanna

Biolabbet är platsen där vi utforskar nya sätt att uppleva ett biobesök. Snacks och tilltugg är en stor del av dett... Läs mer »

Av: Lars, SF Bio
8

Hur vill du helst betala din biobiljett?

I det senaste inlägget, där vi visade en sneak peak på nya appen, kommenterade bland annat Mohamed att det bara fanns... Läs mer »

 
14