Köpa för poäng i appen och på sf.se

Det är många här på Biolabbet som har önskat att man ska kunna använda sina poäng för att köpa biljetter direkt... Läs mer »

 
1

Spara favoritbiografer

Flera förslag här på Biolabbet handlar om att spara favoritbiografer. Tack vare vår nya sajt och app är det nu möj... Läs mer »

 
0

Kortlöst medlemskap

Nu försvinner Bioklubben och ersätts av ett nytt medlemskap helt utan plastkort. Det innebär att du bara behöver upp... Läs mer »

 
0

Hejdå Bioklubben

Nu försvinner Bioklubben och ger plats åt ett helt nytt, ännu bättre medlemskap. Det innebär en hel del nyheter fö... Läs mer »

Av: Rasmus, Sf Bio
0

Välkommen till det nya medlemskapet

Välkommen till ett nytt, ännu bättre medlemskap i SF Bio – skapat tillsammans med er! Efter 18 år av säger vi... Läs mer »

 
5

Bioklubben: Nytt medlemskap inom kort!

Det sägs att omväxling förnöjer. Men hur många av oss lever egentligen efter den devisen? Är det egentligen inte e... Läs mer »

Av: Ida Tholcke, Bioklubben
2

Omröstning för nya funktioner

Det har kommit in många bra tips på funktioner till nya sajten och appen.Vi har gjort en lista med några av de va... Läs mer »

 
7

Er feedback – våra nya funktioner!

Vi har intervjuat webbdesignern Micke som varit med i framtagandet av den nya sajten. Här berättar han om hur Biolabbe... Läs mer »

 
6

Nya appen är här!

Nu är nya appen här! Vi är nyfikna på vad ni tycker och vill gärna ha er feedback, så att vi kan fortsätta utveck... Läs mer »

Av: Josefine, SF Bio
16

Popcorn-battle VINNAREN!

Med solklar majoritet vann Johannas popcorn-mix med smak av Sur äpple, Karamell och Sommardröm, mot Gustavs blandning ... Läs mer »

 
1